Miért kell weboldal a vállalkozásodnak?

Szinte minden vállalkozásnál felmerül a kérdés: "Miért van szükség weboldalra?". A válasz egyszerű: Az okostelefonok és az internet elterjedésének köszönhetően az emberek már mindennek utána tudnak nézni, ami érdekli őket. Legyen szó akár egy termékről vagy egy szolgáltatásról. Épp ezt teszik akkor is, ha a Te vállalkozásod után érdeklődnek. Egy modern weboldal remek lehetőség, hogy bemutasd az eladni kívánt terméket/szolgáltatást az érdeklődőknek.

„Nem kell weboldal. Az én vállalkozásom túl kicsi az online jelenléthez…”

Ez nem igaz! A vállalkozások nagyrészének szüksége van legalább egy rövid egyoldalas bemutatkozó weboldalra. Hiszen így lehetőséged van megjelenni például a Google kereső találati listájában is. A vevők nagyrésze már nem csak ismerősök ajánlásán keresztül tájékozódik, hanem internetes keresések segítségével. Így az a vállalkozás, aki nem rendelkezik weboldallal könnyedén lemarad ezekről a vásárlókról.

A weboldal drága?

Nem! Egy jól felépített és keresőoptimalizált weboldal a költségei sokszorosát hozhatja vissza üzemeltetőjének új ügyfelek szerzésével. Az egyszerűbb weboldalak elkészítésének költsége kb. 100.000-150.000 Ft. Amennyiben Te ezt a befektetést „megspórolod” könnyedén, akár a többszörösét is elveszítheted az elszalasztott vevőknek köszönhetően!

Mindig elérhető!

A weboldalt nem érdekli épp milyen nap van vagy hány óra van. Mindig elérhető lesz, ha egy potenciális ügyfélnek valamilyen információra van szüksége. Legyen akár éjszaka, hétvége vagy pandémia. Ehhez viszont elengedhetetlen, hogy a weblap elkészítését megfelelő szakemberre bízod.

Weboldal készítés, keresőoptimalizálás (SEO), közösségi média kezelés

A fentiek közül mindegyikben segíteni tudunk számodra! Tedd meg az első lépést a saját weboldalad vagy az online jelenlét felé és lépj kapcsolatba velünk ide kattintva vagy küldj egy üzenetet az info@rpwebdesign.hu e-mail címre és a lehető leghamarabb válaszolni fogunk az általad feltett kérdésekre. Reméljük hamarosan megkezdhetjük a közös munkát, hogy a jövőben ne szalassz el egyetlen vevőt se az online jelenlét hiánya miatt!